See more...

iPhone 4 Stuck at Apple Logo & Cydia Disappear after JailbreakMe 3.0

I have jailbroke my iPhone 4 on iOS 4.3.3 using JailbreakMe 3.0. However, just hours after the jailbreak and after restoring my backup, I got stuck on white Apple logo. So I restore back to iOS 4.3.3 and run JailbreakMe again, but after “loading” and “installing” Cydia disappear from the Springboard. How could I fix this without bricking my phone? Will I be able to jailbreak again? This is my second phone, and I don’t want to damage it again. Any idea how to fix this? Thanks.

Asked by: PJ from Florida

Hi PJ, the only available fix at the moment for JailbreakMe 3.0 related bugs and glitches is restoring your iPhone 4 to stock iOS 4.3.3 firmware and re-jailbreak it again. But this time, instead of jailbreaking it with JailbreakMe 3.0, I would recommend you re-jailbreak your device using Redsn0w 0.9.6rc16 on your Mac OS X or Windows. You can download Resn0w 0.9.6rc16 from this link and the stock iOS 4.3.3 IPSW file from here. If you are  not familiar on how to jailbreak an iPhone using Redsn0w, all you have to do is run the downloaded Redsn0w 0.9.6rc16. Then power off your iPhone and connect it into your Mac or PC. Launch iTunes. Then click on “Browse” and point to the iOS 4.3.3 firmware file that you have downloaded and proceed to the iPhone jailbreaking by hitting “Next”. Then simply select “Install Cydia” and click “Next”. You will be given an option (if available) to select any other option you like.

To complete the jailbreaking process, you’ll need to put your iPhone into DFU mode. Just follow the onscreen instruction. Just simply click on “Finish” button once the jailbreak process is done. You can refer on this post for detailed tutorial and screenshots of Redsn0w 0.9.6rc16.

If you are not confident about jailbreaking your iPhone 4 with Redsn0w, then you can wait for Comex to release the bug fix for JailbreakMe tool – JailbreakMe 3.1.JailbreakMe 3.0 Bugs Fix

Leave a message...