Results

See more...

iPhone 3GS No Signal After iOS 4.3.3 Jailbreak with PwnageTool

Hello guys, I downgraded my iPhone 3GS back to iOS 4.3.3 from iOS 4.3.5 using PwnageTool as I have iPad 06.15.00 baseband installed. The jailbreaking and downgrading process went smoothly. However, just yesterday, my iPhone have no cellular signal. So, will it get fixed if I re-restore custom firmware and re-jailbreak my iPhone 3GS? Thanks!

Asked by: Chris from Stockton, California

Hello Chris, there are two options available to fix this issue. First, you can install Ultrasn0w 1.2.3. This version of Ultrasn0w will not only unlock your iPhone but as well as fix the one signal bar bug on your device. You can refer on this tutorial on how to download and install Ultrasn0w 1.2.3.

Secondly, you can re-run PwnageTool 4.3.3 or 4.3.3.1 (depending on what version of PwnageTool do you use to create custom pre-jailbroken iOS 4.3.3) but this time, you should un-check the “Activate iPhone” option. To do that, all you need is to start PwnageTool and then click on “Expert mode” then select your iOS device. Now navigate to the location where you save the stock iOS 4.3.3 firmware for your iPhone. Then under “General”, un-check the “Activate the Phone” and then proceed to the iPhone jailbreaking process: Create custom iOS 4.3.3 firmware file, put your iPhone into DFU mode, and then restore the custom firmware into your iPhone via iTunes. You can refer on this blog post for detailed tutorial on how to use PwnageTool 4.3.3 (4.3.3.1) to jailbreak iOS 4.3.3.

Jailbreak iPhone using PwnageTool

0 comments
Leave a message...